Frisør ” Hårrejsende oplevelse – et god håndelag – høj kvalitet”


Vi investerer de første 10 min. af din hårbehandling I en professionel styling guide. Efterfulgt en afslappende hårvask med let massage.

En klipning skal tilpasses den enkeltes behov og vi sætter en stor ære I at være en frisør der ser helheden I skønheden. 

Negletekniker – ”professionel helt ud til fingerspidserne”

Præcision – kreativitet og kunst, er nogle af de ord, der kan sættes på vores negletekniker, der tilbyder et håndværk udover det sædvanlige.

 

Få de flotteste negle – der udføres i bl.a komplet sæt ”kunstige” negle, eller en flot manicure efterfulgt af shellak.

Ida Helene:


"Jeg er perfektionist, som er diplomeret i Litauen.

Jeg har arbejdet med negle i 10 år og elsker det stadig mindst ligeså meget.

Jeg opbygger negle med Gelé, akrylgel & poly gel, disse produkter har jeg valgt at arbejde med, fordi jeg synes holdbarheden er fantastisk, men også fordi det er nogle produkter hvor kun fantasien sætter grænser for, hvilke designs man kan skabe på neglene.


Indenfor negle er min største passion formen, her kommer den helt store perfektionist frem i mig."

Kosmetolog   ” kommer helt ind under huden på Jer ”

Hudbehandlinger der virker – vi skræddersyer behandlinger der er tilpasset netop Din hud.

Vores kosmetolog investerer de første 10 min. I en hudanalyse, hvorved der kan sammensættes en individuel behandling. Igen er vores dygtige faglighed kombineret med oplevelse og god service en stor vigtighed.

Lash & Brow Bar : extensions – lamination – ret – farve

NORDIC STUDIO "GULD"BEHANDLINGEN

 

Giv slip og nyd denne behandling, som vi nøje sammensætter efter dine behov og dit fokus. Uanset om det er aldersforandringer, bekæmpelse af mørke pletter og pigmentforandringer, uren hud eller aknesymptomer, skræddersyr vi en virkningsfuld behandling til dig. Afslutningsvis får Du en dejlig hårvask med massage, efterfulgt af styling og fint pust af makeup.